×

winkelwagen

   
Naar kassa
× Sauzen-en-pureesKruiden-specerijenBakmiddelenRijst-Meel-DeegwaarConservenSnacksDrankenNon-foodDiversenDiepvriesVersRegioniale-Selecties

🛒 Geen Producten
☰ menu top 30 >     kruiden     kruidenmixen zonder zout     specerijen
verzend informatie

Heeft u gekozen voor vooraf overmaken dan kunt uw nota voldoen via internet bankieren of via een schriftelijke overschrijving naar ons bankrekening nummer ABN/AMRO:  NL82 ABNA 0434 3943 78 t.n.v. Gio's Corner te Zuidlaren. 

Wij verzoeken u om in het opmerkingenveld uw ordernummer in te vullen zodat wij uw order correct in behandeling kunnen nemen. Zodra de betaling bij ons binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag uw bestelling verzonden, mits voorradig.

Onze voorraad wordt constant bijgehouden toch kan het voorkomen  dat u iets besteld wat er niet meer is. Bij het onverhoopt niet voorradig zijn van bepaalde goederen worden door ons de kosten van deze goederen binnen 14 dagen naar uw rekening teruggestort.

Mocht uw totale bestelling zwaarder zijn dan 30 kilogram dan zullen wij u dit toezenden in meerdere pakketten in verband met de gewicht restricties die PostNL hanteert voor het verzenden van pakketten.

Mede in verband met Covid-19 kan het zijn dat uw bestelling 1 of 2 dagen later wordt bezorgd dan u van ons gewend bent.Verzendkosten
 
Nederland    
tot 30 kg 5.50

 
Luxemburg    
tot 30 kg 13.95

 
Duitsland    
tot 30 kg 9.95

 
Belgie    
tot 30 kg 9.95